1. Naslovna strana
 2. Program
 3. Faza inkubacije

Izgradi svoju ideju

Napravi prve korake kao društveni preduzetnik u toku naše faze inkubacije. Ovo putovanje će ti dati sve resurse koji su ti potrebni da svoju ideju pretvoriš u uspješan preduzetnički poduhvat.

Inkubaciona faza je sveobuhvatno iskustvo koje će ti pružiti podršku potrebnu za izgradnju uspješnog preduzetničkog poduhvata. Dok najperspektivnije ideje inkubacije nose nagradu – Social Impact Award, stečeno iskustvo, vještine i znanja omogućavaju svim finalistima pomoć tokom cijelog puta u društvenom preduzetništvu.

Faza inkubacije ti pruža sljedeće pogodnosti:

Individualna podrška – naša grupa stručnjaka i mentora nudi personalizovano uputstvo za finalizaciju i izradu prototipa poslovanja i modela uticaja na svakom koraku.

Značajne konekcije – mogućnost umrežavanja sa grupom mladih istomišljenika sa kojima možeš izgraditi trajne odnose i razmijeniti ideje.

Globalna prepoznatljivost – mogućnost za sticanje prvih pratilaca i vidljivost uz glasanje naše zajednice, godišnju kampanju u kojoj hiljade ljudi glasa za svoje omiljene poduhvate.

Ključni resursi – najperspektivnije ideje odnose jednu od naših nagrada, koja uključuje finansiranje, priznanje i ulaznicu za naš godišnji SIA samit. Takođe, kao učesnik imaćeš pristup dodatnim pogodnostima koje mogu uključivati co-working prostor, jedinstvene prilike od strane partnera i različite mogućnosti za saradnju.

Put kroz fazu inkubacije

 1. Boot kampovi

  Širok spektar različitih obuka i edukativnih radionica iz oblasti preduzetništva.

 2. Individualno mentorstvo

  Finalistima je obezbijeđen mentor/ka koji/a sa njima radi na individualnoj osnovi i pruža specijalizovanu podršku na osnovu njihovih potreba i koncepta same ideje.

 3. Okupljanja finalista

  Sastanci/sesije posebno posvećene izgradnji snažnijih veza među finalistima. Finalisti mogu da podijele jedni sa drugima svoje profesionalne i lične izazove, da pruže jedni drugima podršku i da zajedno uče da njeguju održive liderske prakse.

 4. Međunarodni vebinari

  Online sesije za sve finaliste iz svih zemalja posebno fokusirane na izgradnju vještina i međunarodno umrežavanje.

Vaši mentori

Upoznajte mentorski tim koji vodi finaliste kroz put izgradnje njihovih ideja:

Iskustva alumnista

 • Kao učesnica Social Impact Award programa u Crnoj Gori imala sam priliku da ostvarim kontakt sa brojnim mladim i motivisanim mladim ljudima s jedne strane, dok sam sa druge upoznala uspješne ljude iz biznis zajednice. Ovi kontakti, kao i radionice koje sam imala mogućnost da pohađam su mi bili veoma značajni kako za unaprjeđenje ideje, tako i za lični razvoj.

  Finalist Jelena Rakčević Član ekipe Second mall
 • Promocija socijalnog preduzetništva u Crnoj Gori nikad nije bila u boljim rukama. Kroz angažman SIA tima, rad sa mentorima i učešće u brojnim kreativnim radionicama, ideje učesnika postaju ozbiljno definisane i spremne za implementaciju u svijet, čime se otvara put ka stvaranju stvarne društvene koristi.

  Finalist Ana Saveljić Član ekipe EDmental

Nagrada

Faza inkubacije se zvanično završava na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada. Dobitnici naše međunarodno priznate nagrade dobijaju određeni finansijski kapital kako bi im pomogli u pokrivanju početnih troškova realizacije njihove ideje. Nagrada ujedno omogućava dobitnicima međunarodnu prepoznatljivost i saradnju sa različitim partnerima na nacionalnom i međunarodnom nivou. Konačno, dobitnici nagrade se okupljaju na našem godišnjem samitu kako bi proslavili kraj programa i početak svog putovanja u svijet preduzetništva.

Osvoji nagradu

Nagrada Social Impact Award programa je međunarodno priznata i predstavlja skup jedinstvenih pogodnosti.

Saznaj više