1. Naslovna strana
 2. Zajednica alumnista

Pridruži se našoj alumni zajednici

Postani dio naše zajednice alumnista i zgrabi priliku da se povežeš sa bivšim učesnicima programa kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou.

Naša lokalna zajednica alumnista je sastavljena od SIA učesnika iz više različitih generacija koje grade značajne odnose i podržavaju jedni druge na putu da budu pokretači promjena. Zajednica omogućava razvoj lokalnog ekosistema tako što preuzima aktivnu ulogu u trenutnom Social Impact Award (SIA) programu i inspiriše ostale mlade ljude da započnu rad na svojim idejama.

 • Značajne prilike

  Pristup našoj lokalnoj mreži programa, partnera i mentora u cilju što temeljnije razrade ideja.

 • Lokalna umreženost

  Poveži se sa vršnjacima iz svoje zemlje u cilju međusobne razmjene znanja i iskustva.

 • Budi inspiracija

  Uključi se u SIA program i podijeli svoju priču sa mladima kako bi time podržao razvoj novih društvenih preduzetnika.

Iskustva alumnista

 • Meni i mom timu je bila velika čast što smo imali priliku da učestvujemo na SIA programu, kao i na SIA samitu održanom u novembru 2022 godine u Beču. U tih pola godine našeg učešća u programu, stekli smo nova iskustva i upoznali mnogo novih ljudi. SIA nas je takođe povezala sa Ministarstvom nauke i tehnološkog razvoja, sa kojim smo ostvarili saradnju.

  Winner Suzana Mazalica Član ekipe Igraj.me
 • SIA takmičenje je zaista nevjerojatno iskustvo koje svakome toplo preporučujem. Tokom takmičenja sam imao priliku da učestvujem u raznim kvalitetno osmišljenim radionicama koje su nam pomogle da dodatno izoštrimo našu ideju. Osim toga, vrhunsko iskustvo sam stekao na globalnom SIA samitu u Beču, gdje sam imao privilegiju da se dodatno edukujem i razmijenim znanja sa mladim preduzetnicima i stručnjacima iz cijelog svijeta.

  Winner Zoran Mastilović Član ekipe Komunumo

Pridruži se zajednici

Ako ste učestvovali u SIA programu i želite da se pridružite našoj zajednici alumnista, javite nam se!

  Poduhvati alumnista

  Budite inspirisani našim bivšim učesnicima i njihovim idejama. Naši alumnisti čine jednu od najvećih zajednica društvenih preduzetnika na svijetu.

  Detaljnije

  Međunarodna zajednica alumnista

  Naša internacionalna zajednica alumnista je sastavljena od SIA učesnika iz različitih generacija koje dijele zajednički cilj rješavanja nekih od ključnih problema svojim idejama. Zajednica im daje otvoren prostor za međusobnu podršku i otvoren pristup prilikama za lični napredak u razvoju njihovih ideja.

  Podaci o uticaju

  • Ukupno ideja
   40 Ukupno ideja koje su prošle kroz SIA inkubacione programe
  • Novčane nagrade
   22500 Ukupna novčana vrijednost dodijeljena učesnicima programa
  • Karijera orijentisana ka društvenom uticaju
   83,1% Procenat učesnika koji ne rade na svom SIA projektu ali rade na pozicijama orijentisanim ka društvenom uticaju

  Pridruži se našoj međunarodnoj zajednici

  Naši alumnisti čine najveću zajednicu društvenih preduzetnika na svijetu i dobijaju pristup širokom spektru ekskluzivnih mogućnosti.

  Saznaj više