1. Naslovna strana
 2. Program

Postani društveni preduzetnik

Social Impact Award (SIA) predstavlja najveći evropski program podrške društvenom preduzetništvu mladih koji je 2009. godine pokrenut od strane Impact Hub Vienna, u partnerstvu sa Erste Fondacijom i Univerzitetom za biznis i ekonomiju u Beču, a od 2022. godine ovaj projekat u Crnoj Gori implementira NVO Centar za omladinsku edukaciju.

 • Artboard 5
  Participacija učesnika
  375 Ukupan broj učesnika na radionicama i događajima od početka sprovođenja programa u Crnoj Gori
 • Prijave za inkubaciju
  100 Ukupan broj prijava u Inkubacionoj fazi od početka sprovođenja programa u Crnoj Gori

Faza otkrivanja

Pridruži nam se i istraži svijet društvenog preduzetništva. Kroz naše događaje i radionice imaćeš priliku da saznaš sve potrebne informacije i otkriješ da li je oblast društvenog preduzetništva za tebe!

Detaljnije

Faza prijave

Prijavi se uz ispunjavanje kratke aplikacione forme i postani dio Social Impact Award takmičenja i podigni svoju ideju na još veći nivo. U nastavku možeš pronaći sve najvažnije informacije i korake koji su ti potrebne za pripremu uspješne aplikacije i prijavu za takmičenje.

Detaljnije

Faza inkubacije

Napravi prve korake kao društveni preduzetnik u toku naše faze inkubacije. Ovo putovanje će ti dati sve resurse koji su ti potrebni da svoju ideju pretvoriš u uspješan preduzetnički poduhvat.

Detaljnije

Nagrada

Oni najbolji, naravno, osvajaju nagradu. Naša međunarodno priznata nagrada omogućava početno finansiranje ideja samih pobjednika i mogućnost da time naprave prve korake u preduzetnički svijet.

Detaljnije

 • Ukupno ideja
  40 Ukupno ideja koje su prošle kroz SIA inkubacione programe
 • Novčane nagrade
  22500 Ukupna novčana vrijednost dodijeljena učesnicima programa

Zajednica alumnista

Postani dio naše zajednice alumnista i zgrabi priliku da se povežeš sa bivšim učesnicima programa kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou.

Detaljnije

Zašto postojimo

Misija projekta ogleda se u promociji društvenog preduzetništva kao prilike da mladi mijenjaju društvo u kom žive.

Detaljnije