Navigation

Coca-Cola HBC Crna Gora

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora dio je Coca-Cola Hellenic Grupe, jedne od
najvećih punionica proizvoda kompanije Coca-Cola na svijetu i najveće u Evropi. Coca-Cola Hellenic posluje u 29 zemalja, a u Crnoj Gori postoji već 20 godina.

Već dvije decenije fokusirani smo na potrebe naših potrošača, kupaca i partnera. Kroz različite projekte na polju osnaživanja mladih generacija, održivog razvoja i očuvanja životne sredine, kao i podrške zajednici u nepredviđenim okolnostima, doprinosimo promjenama na bolje u zajednicama čiji smo dio. Vjerujemo da samo udruženim znanjem, iskustvima i vizijom koja pokreće na korak više, možemo stvoriti bolju budućnost za svakog od nas.


Crnogorski Telekom

Crnogorski Telekom je najveći telekomunikacioni operator u Crnoj Gori koji pruža kompletan portfolio telekomunikacionih usluga fiksne i mobilne telefonije (usluge govornih servisa, poruke, internet, TV, iznajmljene linije, usluge prenosa podataka i ICT rješenja).

Telekom je dobitnik brojnih priznanja i nagrada koje svjedoče o velikom uspjehu kompanije u različitim oblastima, od kvaliteta mreže i doprinosa razvoju telekomunikacionih usluga, do društveno odgovornog poslovanja i brige za zaposlene.


Univerzitet Crne Gore

Univerzitet Crne Gore je konkurentna i međunarodno prepoznata visokoškolska ustanova u Evropskom prostoru visokog obrazovanja i Evropskom istraživačkom prostoru.
Univerzitet Crne Gore ima ključnu ulogu i odgovornost da stvara i širi znanje kroz izvrsnost u obrazovanju, nauci i stvaralaštvu; da unapređuje međunarodnu saradnju; da stvara uspješne i društveno odgovorne akademske građane; i da promoviše demokratski i održivi razvoj crnogorskog društva i države.


Univerzitet Donja Gorica

Univerzitet Donja Gorica (UDG) je jedinstvena interdisciplinarna visokoobrazovna institucija, smještena na ulazu u Podgoricu, glavni grad Crne Gore. Osnovan je 2010. godine, dok su prve dvije fakultetske jedinice osnovane 2007. godine. Trenutno ima 12 fakulteta i više od 40 studijskih programa na kojima studira oko 3500 studenata. Na UDG-u se organizuju osnovne, postdiplomske i doktorske studije, a šest fakulteta su registrovane naučno-istraživačke institucije za obavljanje naučno-istraživačkih djelatnosti iz oblasti međunarodne ekonomije, prava, informacionih sistema i tehnologija, humanističkih studija, kao i tehničko-tehnoloških nauka kao što su politehnika i prehrambena tehnologija, bezbjednost hrane i ekologija.


Univerzitet Mediteran

Univerzitet „Mediteran” Podgorica osnovan je 30. maja 2006. godine u Podgorici, kao prvi privatni univerzitet u Crnoj Gori. Tokom protekle decenije rada stasao je u eminentnu visokoobrazovnu ustanovu koja svoju nastavno-naučnu djelatnost realizuje kroz devet studijskih programa na osnovnim studijama, deset studijskih programa na specijalističkim, jedanaest na magistarskim i dva studijska programa na doktorskim studijama.

Univerzitet je akreditovana i licencirana institucija koju čini šest fakulteta: Fakultet za turizam “Montenegro Tourism School” (MTS), osnovan 2004; Fakultet za ekonomiju i biznis (FEB), osnovan 2005; Fakultet za informacione tehnologije (FIT), osnovan 2006; Fakultet vizuelnih umjetnosti (FVU), osnovan 2006; Fakultet za strane jezike (FSJ), osnovan 2007 i Pravni fakultet (PF), osnovan 2006. godine.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close