Osvoji nagradu

Oni najbolji, naravno, osvajaju nagradu. Naša međunarodno priznata nagrada omogućava početno finansiranje ideja samih pobjednika i mogućnost da time naprave prve korake u preduzetnički svijet.

Social Impact Award (SIA) daje najperspektivnijim idejama širok spektar mogućnosti za saradnju sa različitim subjektima kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou. Pobjednici programa osvajaju početni finansijski kapital u iznosu od 1.500,00 EUR, kao i put na godišnji SIA samit, međunarodni skup perspektivnih društvenih preduzetnika iz svih zemalja koje su članice SIA programa. Ujedno, pobjednički timovi osvajaju i dodatnu mentorsku podršku za realizaciju svoje ideje.

Od 2011. godine, kreirana je i “Nagrada zajednice”, sa ciljem da se nagradi omiljena ideja publike. Ideja koja dobije najviše glasova u svojoj državi u toku godišnjeg glasanja zajednice osvaja ovu nagradu, čime ostvaruje međunarodnu prepoznatljivost i identične privilegije kao prve tri pobjedničke ekipe.

Otkrij društveno preduzetništvo

Naši događaji i radionice ti omogućavaju da otkriješ svijet društvenog preduzetništva.

Saznaj više i prijavi se

Iskustva nagrađenih

  • Meni i mom timu je bila velika čast što smo imali priliku da učestvujemo na SIA programu, kao i na SIA samitu održanom u novembru 2022 godine u Beču. U tih pola godine našeg učešća u programu, stekli smo nova iskustva i upoznali mnogo novih ljudi. SIA nas je takođe povezala sa Ministarstvom nauke i tehnološkog razvoja, sa kojim smo ostvarili saradnju.

    Winner Suzana Mazalica Član ekipe Igraj.me
  • SIA takmičenje je zaista nevjerojatno iskustvo koje svakome toplo preporučujem. Tokom takmičenja sam imao priliku da učestvujem u raznim kvalitetno osmišljenim radionicama koje su nam pomogle da dodatno izoštrimo našu ideju. Osim toga, vrhunsko iskustvo sam stekao na globalnom SIA samitu u Beču, gdje sam imao privilegiju da se dodatno edukujem i razmijenim znanja sa mladim preduzetnicima i stručnjacima iz cijelog svijeta.

    Winner Zoran Mastilović Član ekipe Komunumo

Upoznaj naše alumniste

Postoji mnogo mogućnosti da se povežeš sa našom lokalnom zajednicom alumnista.

Saznaj više