• U toku konkurs za Social Impact Award

  Mladi koji su zainteresovani da se bave društvenim preduzetništvom i žele da osvoje podršku za razvoj i implementaciju svojih ideja mogu da se do 26. juna prijave na konkurs Social Impact Award.

  SIA Montenegri tim je u cilju podrške svim zainteresovanima pokrenuo web sajt SIA Montenegro edukacija na kome su dostupni edukativni materijali koji se odnose sa generianje ideja, kreiranje uticaja, poslovno modeliranje i planiranje.

  Prijavljivanje projekata je moguće do 26. jula, na platformi https://apply.socialimpactaward.net/montenegro/.

  Pozivamo sve mlade da se priključe zajednici mladih društvenih inovatora koja pretvara namjere u dijela.

  Najbolji timovi dobiće mentorsku podršku, početni kapital od 1.500 eura i putovanje na međunarodni samit koji se ove godine održava u prijestonici Češke, Pragu.

  Social Impact Award program u Crnoj Gori realizuje Centar za ekonomski prosperitet i slobodu – CEPS u partnerstvu sa Ministarstvom ekonomije, Erste bankom i Evropskim fondom za jugoistočnu Evropu (EFSE). Pokrovitelji programa su Investiciono-razvojni fond Crne Gore i Fond za aktivno građanstvo-FAKT. Lokalni partneri programa su Glavni grad Podgorica i opštine Herceg Novi, Kotor, Budva i Šavnik, kao i Univerzitet Donja Gorica, Fakultet za poslovnu ekonomiju i pravo Bar, m:tel Digitalna fabrika, Naučno Tehnološki Park Crne Gore, IPC Tehnopolis, Regionalni Biznis Centar Berane, Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj, Unija mladih preduzetnika Crne Gore, Unija srednjoškolaca Crne Gore, Kancelarija za mlade Budva, Omladinski klub Tivat Omladinski klub Berane.

Leave a reply.