1. Naslovna strana
  2. Vijesti
  3. Poziv: Stručno osposobljavanje u timu NVO COE

Poziv: Stručno osposobljavanje u timu NVO COE

Širimo naš tim! 🙂 Ukoliko ste kreativni, želite da radite sa mladima i u korist mladih, volite da besplatno putujete, sklapate partnerstva i prijateljstva sa kolegama širom Crne Gore i […]

Širimo naš tim! 🙂

Ukoliko ste kreativni, želite da radite sa mladima i u korist mladih, volite da besplatno putujete, sklapate partnerstva i prijateljstva sa kolegama širom Crne Gore i Evrope, naša NVO i inovativni projekti su pravo mjesto za vas.

Ko smo mi i šta radimo?

NVO “Centar za omladinsku edukaciju” je nevladina, neprofitna i nepolitička omladinska organizacija, osnovana u Podgorici 2009. godine, sa ciljem da podrži, afirmiše i podstakne mlade ljude na jačanje aktivizma, volonterizma, mobilnosti i neformalne edukacije.

Kao društveno odgovorna organizacija, godinama realizujemo projekte koji se odnose na jačanje kapaciteta mladih, njihovu neformalnu edukaciju, razvoj kulture učešća mladih, obezbjeđivanje mehanizama za njegovanje aktivizma, razvoj omladinskog rada kao podrške u procesu osamostaljivanja, unaprijeđenje međuresorske saradnje itd. Nastojimo da svojim idejama i projektima doprinesemo kreiranju boljih uslova za odrastanje, sazrijevanje, život i rad mladih osoba u našoj sredini. Kao vrijednosti koje njegujemo, možemo navesti timski rad, toleranciju, transparentnost, želju za umrežavanjem i inovativnošću u radu, kao i spremnost i otvorenost za nova iskustva i znanja.

Otovrene pozicije

Obezbijedili smo mjesta za sve one koji žele da prošire svoja znanja i vidike i steknu iskustvo u našoj organizaciji kroz Program stručnog osposobljavanja.

Ukoliko njegujete iste vrijednosti kao i mi, prijavite se da zajedničkim snagama realizujemo promjene u zajednici. Nakon što se prijavite u Birou u svojoj opštini, neophodno je da se registrujete na portalu E-uprave, pronađete poslodavca, u ovom slučaju NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ i prijavite se za studijsku oblast koju ste završili.

Otvorili smo 4 pozicije za mlade i ambiciozne iz oblasti:

Projetnog menadžmenta
Marketinga
Prava
Grafičkog dizajna

Prijave za progam stručnog osposobljavanja traju sve do 18. novembra tekuće godine u 15h.

U slučaju da vam treba još informacija sa naše strane, molimo vas da nas kontaktirate na info@nvocoe.me ili pozivom na broj 067 019 859.