1. Naslovna strana
  2. Vijesti
  3. Najava: Besplatne obuke za buduće preduzetnike/ce u tri crnogorska grada

Najava: Besplatne obuke za buduće preduzetnike/ce u tri crnogorska grada

Imaš od 16 do 30 godina i zanima te kako da najlakši način pokreneš svoj biznis, dobiješ finansijsku podršku, izboriš se sa birokratijom i pozicioniraš se dobro na tržištu rada? […]

Imaš od 16 do 30 godina i zanima te kako da najlakši način pokreneš svoj biznis, dobiješ finansijsku podršku, izboriš se sa birokratijom i pozicioniraš se dobro na tržištu rada? Onda je ovo pravi poziv za tebe, koji ti nudi mogućnost prijave za tri radionice, u tri različita crnogorska grada i to:

Mojkovac: 23 – 24. januar u Eko-kampu „Rabrenović“
Kolašin: 26 – 27. januar u prostorijama Turističke organizacije
Pljevlja: 30 – 31. januar u Kreativnom Hub-u

Sve što treba da uradiš jeste da pošalješ mail na reloadgrants.me@undp.org, u kom ćeš da pošalješ svoje kontakt podatke i objasniš zašto te zanima preduzetništvo. Nakon intezivnih aktivnosti, svi učesnici će dobiti mentorsku podršku, a biće im dodijeljena i Evropska omladinska kartica (EYCA), sa kojom mogu uživati u raznim benefitima.

Obuke su besplatne, a realizuje se u okviru “Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu”, koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP u saradnji sa petnaest lokalnih samouprava u Crnoj Gori, među kojima su i opštine Mojkovac, Kolašin i Pljevlja.