1. Naslovna strana
  2. Vijesti
  3. Najava: Besplatna obuka za buduće preduzetnike/ce u Podgorici

Najava: Besplatna obuka za buduće preduzetnike/ce u Podgorici

Imaš od 16 do 30 godina i zanima te kako da najlakši način pokreneš svoj biznis, dobiješ finansijsku podršku, izboriš se sa birokratijom i pozicioniraš se dobro na tržištu rada? […]

Imaš od 16 do 30 godina i zanima te kako da najlakši način pokreneš svoj biznis, dobiješ finansijsku podršku, izboriš se sa birokratijom i pozicioniraš se dobro na tržištu rada? Prijavi se da budeš dio dvodnevne obuke u Omladinskom centru u Podgorici u periodu od 6. do 7. februara.

Ovaj trening pružiće ti priliku da dobiješ informacije kako da na najlakši način pokreneš svoj biznis, nađeš finansijsku podršku, izboriš se sa birokratijom i pozicionirajem na tržištu rada, a podršku i vrijedne savjete će pružiti Bojana Minić, osnivačica  zajednice za promociju destinacija pod nazivom ,,Lifestyle Montenegro“.

Način prijave?

Sve što treba da uradiš jeste da pošalješ mail na reloadgrants.me@undp.org, u kom ćeš da pošalješ svoje kontakt podatke i objasniš zašto te zanima preduzetništvo. Nakon intezivnih aktivnosti, svi učesnici će dobiti mentorsku podršku, a biće im dodijeljena i Evropska omladinska kartica (EYCA), sa kojom mogu uživati u raznim benefitima.

Napomena: Prednost imaju mladi koji dosad nijesu pohađali programe neformalnog obrazovanja.

Obuka je besplatna, a realizuje se u okviru “Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu”, koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP u saradnji sa petnaest lokalnih samouprava u Crnoj Gori.