1. Naslovna strana
  2. Vijesti
  3. Biznis sa srcem

Biznis sa srcem

Izuzetno nam je zadovoljstvo da ove godine po prvi put predstavimo finaliste takmičenja Nagrade za društvene promjene (SIA) u Crnoj Gori za najbolju ideju za društveni biznis. Od ukupno 19 […]

Izuzetno nam je zadovoljstvo da ove godine po prvi put predstavimo finaliste takmičenja Nagrade za društvene promjene (SIA) u Crnoj Gori za najbolju ideju za društveni biznis. Od ukupno 19 pristiglih prijava izabrano je 7 najperspektivnijih:

  • Crnogorska uspomena
  • Agro-turist biro
  • Mr Bowtie
  • poljoprivredniknaklik.me
  • Zelena fabrika
  • Drugačiji kutak
  • From MnE to YOU

Svim finalistima će biti pružena šansa da kroz šestonedjeljni inkubacijski period i rad sa mentorima razviju svoju ideju i kvalifikuju se za jednu od nagrada u iznosu od 2.000 EUR inicijalnog kapitala i put u Beč na Social Impact Award Conference. Čestitamo!

finalisti

Istovremeno, zahvaljujemo se svim učesnicima i učesnicama koji u ovoj tijesnoj konkurenciji nisu uspjeli da se plasiraju u dalje faze takmičenja i želimo im puno uspjeha u daljem radu. Zahvaljujemo vam se svima na povjerenju koje ste nam ukazali i posvećenosti koju ste pokazali tokom posljednjih nekoliko mjeseci od pokretanja Nagrade za društvene promjene (SIA).

sia podgorica

Duboko smo uvjereni da je baš društveni biznis – biznis sa srcem – poslovni model modernog društva, u kome istovremeno dok iskreno voliš ono što radiš i radiš ono što voliš pomažeš svojoj lokalnoj zajednici i menjaš društvo na bolje. Zato je i naše srce puno kada ovoliko mladih u Crnoj Gori deli sa nama istu viziju i strast kojom smo i pokrenuli Nagradu za društvene promjene (SIA).

Goran Zarić
Regionalni koordinator Nagrade za društvene promjene (SIA)