Navigation

Social Impact Award program čeka tvoju ideju! Imaš ideju za društveno preduzetništvo? Prijavi se na Social Impact Award Montenegro 2020 i predstavi nam svoju ideju!

SIA Prijave za webinare i radionice

O terminu održavanja webinara i radionica obavijestićemo Vas putem e-maila i sms-a.
  • Prijava

    Trenutno uslijed aktuelno situacije radimo online i nudimo vam sljedeće webinare: ∞ Generisanje ideja ∞ Kreiranje uticaja ∞ Laboratorija uticaja ∞ Poslovno modeliranje ∞ Poslovno planiranje ∞ Hakujte svoju SIA aplikaciju. Od oktobra krećemo i ciklus info sesija i edukativnih radionica kao uvod u SIA2021 takmičenje, o čemu ćemo vas takođe obavijestiti. Prijavite se, budite u našoj bazi i iskoristite mogućnosti koje vam Social Impact Award program pruža za lični i profesionalni razvoj i eventualni razvoj vaših poslovnih ideja sa društvenim uticajem. Info sesije i radionice planiramo da organizujemo u sljedećim opštinama: Podgorica, Nikšić, Cetinje, Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar, Šavnik, Bijelo Polje i Berane. Informaciju o datumu i mjestu održavanja radionice proslijedićemo Vam putem e-maila i sms-a.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Postavi kratak opis ideje najkasnije do 15. juna 2020. godine na (online platformu). Prijava i dokumenti mogu biti na crnogorskom ili engleskom jeziku.

Pogledajte Vodič za apliciranje.

Svi koji u terminu do 15. juna budu poslali svoje ideje putem (online platforme) imaju mogućnost da više puta dorade ideju prije konačnog roka za apliciranje (26. jun 2020), s time što će se uzeti u obzir samo posljednja aplikacija o kojoj će naš nezavisni žiri odlučivati.

Krajnji rok za apliciranje je 26. jun 2020. godine s time što svima koji prijave svoju ideju do 15. juna nudimo povratnu informaciju što bi trebali da unaprijede prije konačnog roka za apliciranje.

Postavi kratak opis ideje najkasnije do 26. juna 2020. godine na online platformu. Idi na platformu

Prijava i dokumenti mogu biti na crnogorskom ili engleskom jeziku.

***

Uslijed aktuelne situacije oko COVID19 virusa, sve planirane aktivnosti na terenu su odložene do oktobra, shodno preporukama IJZ i nadležnih institucija. U tom periodu radimo online i nudimo vam seriju webinara, kako biste unaprijedili svoje znanje i vještine i pripremili se za razvoj svojih ideja i apliciranje.

Cilj nam je da zajedno radimo na pokretanju održivih biznis poduhvata koji će dati rješenja na brojne izazove sa kojima se kao društva i zajednice susrijećemo. Inovativni “duh” društvenih preduzetnika potreban nam je više nego ikada, i tu smo da ga zajedno sa našim međunarodnim i lokalnim partnerima podržimo! 🚀

Kao odgovor na aktuelnu krizu, SIA International tim je dogovorio partnerstvo sa Social Shifters (jednom od najvećih svjetskih obrazovnih platformi za društveno preduzetništvo, koja nudi bogatu mrežnu biblioteku resursa o ovoj oblasti) i Social Entrepreneurship Academy (koja nudi online kurs o razvoju društvenih preduzeća u ranoj fazi (sa Muhammad Yunusom, Aleksandrom Osterwalderom i dr.).

MOLIMO SVE ZAINTERESOVANE DA SE REGISTRUJU U NAŠEM SISTEMU, POPUNJAVAJUĆI PRIJAVNI FORMULAR, KAKO BISMO BILI U KOMUNIKACIJI SA VAMA I PRUŽILI VAM PRAVOVREMENU INFORMACIJU I ADEKVATNU PODRŠKU. 

Inače, nakon normalizacije situacije, info sesije će se realizovati na teritoriji 11 crnogorskih opština: Podgorica, Nikšić, Cetinje, Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar, Šavnik, Bijelo Polje i Berane, na kojima će biti predstavljen program, mogućnosti koje Social Impact Award pruža mladima i radionice koje će biti održane u Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Šavniku i Podgorici.

Ako vam trebaju dodatne informacije ili savjeti, zapratite nas na Instagram-u, Facebook-u ili nas direktno kontaktirajte.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close