Navigation

Neregelia d.o.o.

Neregelia d.o.o., osnovana prije 25 godina u Podgorici, danas je vodeća kompanija u Crnoj Gori na polju distribucije. Posvećeno gradimo zdravu organizaciju i partnerske odnose sa svojim principalima i kupcima. Svoje poslovanje zasnivamo na principima etičnog, odgovornog i održivog poslovanja, nastojeći da doprinese razvoju lokalne i šire zajednice.

Kroz isporuku visokokvalitetnih proizvoda, na najbezbjedniji i najbrži način poboljšavamo kvalitet života ljudi na tržištu Crne Gore.


Privredna komora Crne Gore

Privredna komora Crne Gore je privredna asocijacija bogate tradicije, nezavisna, stručna, kreativna, inventivna i nadasve autoritativna, zastupa interese svih privrednika radi privrednog i sveukupnog razvoja države Crne Gore.

Privredna komora Crne Gore, radi privrednog razvoja koji je zajednička misija svih njenih članica, djelovanje usmjerava i ostvaruje kroz zastupanje opšteg interesa privrede i svih privrednih subjekata; omogućavanje preduzećima da učestvuju u upravljanju privredom i time očuvaju svoju slobodu; podsticanje proizvodnje u privredi; prezentovanje poslovnih mogućnosti u inostranstvu; njegovanje poslovnog morala i običaja.


ICT Cortex

ICT Cortex je klaster za informacione tehnologije, inovacije, edukaciju, dizajn i tehnološki razvoj Crne Gore. Osnovan je od strane inovativne IT zajednice sa ciljem da bude predvodnik u digitalnoj transformaciji privrede i javne uprave, kao i da unaprijedi okvir i ekosistem koji je neophodan za obezbjeđivanje digitalnih inovacija u industriji i obrazovanju.

ICT Cortex doprinosi jačanju IT sektora i stvaranju uslova da IT sektor postane okosnica budućeg razvoja Crne Gore i snažna ekonomska djelatnost koja će kreirati vodeće izvozne proizvode države.


Hilton Podgorica

Hilton Podgorica Crna Gora - nekadašnji Hotel Crna Gora predstavlja prepoznatljivo zdanje grada. Smješten u srcu Podgorice, ovaj potpuno renovirani hotel je na par koraka od vlade, ministarstava, ambasada, banaka, sportskih sala i parkova. Pored 180 komfornih soba i apartmana, gosti hotela mogu uživati u restoranu i barovima, uključujući spektakularni bar na krovu, kao i divan konferencijski prostor i jedan od najvećih Spa centara u gradu.

Hilton Podgorica Crna Gora učestvuje u Hilton HHonors® nagradnom programu lojalnosti za goste. Program je otvoren za sve goste. Članovi Hilton HHonors koji rezervišu boravak direktno kroz Hilton mrežu dobijaju određene povoljnosti, uključujući i ekskluzivni popust za članove, besplatni Wi -Fi I Hilton HHonors bodove.


The Chedi Luštica Bay Crna Gora

Smješten direktno na šetalištu u okviru marine, sa pogledom na beskrajno plavetnilo Jadranskog mora, The Chedi Luštica Bay hotel je idealno okruženje za bijeg od svakodnevnice i povezivanje s prirodom.
Hotel obuhvata svaki aspekt ove nevjerovatne lokacije, osvajajući titulu najboljeg luksuznog hotela u Crnoj Gori, 2021.

Stvoren je iz želje za stimulisanjem aktivnog, zdravog načina života i doživljaja ljepote prirode koju poluostrvo Luštica nudi.

Otvoren tokom cijele godine, dočekujući goste iz cijelog svijeta, ovaj luksuzni hotel sa 5 zvjezdica savršeno je mjesto za parove, prijatelje, porodice, poslovne putnike, putovanja sa kućnim ljubimcima, a uz pomenuto posjeduje i potpun pristup za goste sa invaliditetom.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close