Navigation

The Chedi Luštica Bay

Smješten direktno na šetalištu u okviru marine, sa pogledom na beskrajno plavetnilo Jadranskog mora, The Chedi Luštica Bay hotel je idealno okruženje za bijeg od svakodnevnice i povezivanje s prirodom. Hotel obuhvata svaki aspekt ove nevjerovatne lokacije, osvajajući titulu najboljeg luksuznog hotela u Crnoj Gori, 2021.

Stvoren je iz želje za stimulisanjem aktivnog, zdravog načina života i doživljaja ljepote prirode koju poluostrvo Luštica nudi.

Otvoren tokom cijele godine, dočekujući goste iz cijelog svijeta, ovaj luksuzni hotel sa 5 zvjezdica savršeno je mjesto za parove, prijatelje, porodice, poslovne putnike, putovanja sa kućnim ljubimcima, a uz pomenuto posjeduje i potpun pristup za goste sa invaliditetom.


Univerzitet Crne Gore

Univerzitet Crne Gore je konkurentna i međunarodno prepoznata visokoškolska ustanova u Evropskom prostoru visokog obrazovanja i Evropskom istraživačkom prostoru.

Univerzitet Crne Gore ima ključnu ulogu i odgovornost da stvara i širi znanje kroz izvrsnost u obrazovanju, nauci i stvaralaštvu; da unapređuje međunarodnu saradnju; da stvara uspješne i društveno odgovorne akademske građane; i da promoviše demokratski i održivi razvoj crnogorskog društva i države.


Univerzitet Donja Gorica

Univerzitet Donja Gorica (UDG) je jedinstvena interdisciplinarna visokoobrazovna institucija, smještena na ulazu u Podgoricu, glavni grad Crne Gore. Osnovan je 2010. godine, dok su prve dvije fakultetske jedinice osnovane 2007. godine. Trenutno ima 12 fakulteta i više od 40 studijskih programa na kojima studira oko 3500 studenata.

Na Univerzitetu se organizuju osnovne, postdiplomske i doktorske studije, a šest fakulteta su registrovane naučno-istraživačke institucije za obavljanje naučno-istraživačkih djelatnosti iz oblasti međunarodne ekonomije, prava, informacionih sistema i tehnologija, humanističkih studija, kao i tehničko-tehnoloških nauka kao što su politehnika i prehrambena tehnologija, bezbjednost hrane i ekologija.


Univerzitet Mediteran

Univerzitet „Mediteran” Podgorica osnovan je 30. maja 2006. godine u Podgorici, kao prvi privatni univerzitet u Crnoj Gori. Tokom protekle decenije rada stasao je u eminentnu visokoobrazovnu ustanovu koja svoju nastavno-naučnu djelatnost realizuje kroz devet studijskih programa na osnovnim studijama, deset studijskih programa na specijalističkim, jedanaest na magistarskim i dva studijska programa na doktorskim studijama.

Univerzitet je akreditovana i licencirana institucija koju čini šest fakulteta: Fakultet za turizam “Montenegro Tourism School” (MTS), osnovan 2004; Fakultet za ekonomiju i biznis (FEB), osnovan 2005; Fakultet za informacione tehnologije (FIT), osnovan 2006; Fakultet vizuelnih umjetnosti (FVU), osnovan 2006; Fakultet za strane jezike (FSJ), osnovan 2007 i Pravni fakultet (PF), osnovan 2006. godine.


Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close