Navigation

Coca-Cola HBC Crna Gora

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora dio je Coca-Cola Hellenic Grupe, jedne od
najvećih punionica proizvoda kompanije Coca-Cola na svijetu i najveće u Evropi. Coca-Cola Hellenic posluje u 29 zemalja, a u Crnoj Gori postoji već 20 godina.

Već dvije decenije, kompanija je fokusirana na potrebe njihovih potrošača, kupaca i partnera. Kroz različite projekte na polju osnaživanja mladih generacija, održivog razvoja i očuvanja životne sredine, kao i podrške zajednici u nepredviđenim okolnostima, doprinose promjenama na bolje u zajednicama čiji su dio. Vjeruju da samo udruženim znanjem, iskustvima i vizijom koja pokreće na korak više, mogu stvoriti bolju budućnost za svakog od nas.


Mercator-CG

Kompanija Mercator-CG i brend IDEA, kao jedan od najvećih i vodećih trgovačkih lanaca, ima zavidnu poziciju na crnogorskom tržištu i već godinama ostvaruje pozitivne poslovne rezultate.

Misija kompanije je da svojom ponudom proizvoda i usluga za svakodnevnu upotrebu stvori najbolje uslove za potrošače. Uz stručne i motivisane radnike, pružaju vrhunsku uslugu i prijatnu kupovinu potrošačima u ugodnom okruženju.

Rastom i dobrim poslovanjem osiguravaju dobit za kompaniju, a posredstvom društveno-odgovornih akcija doprinose poboljšanju kvaliteta života u Crnoj Gori.


Privredna komora Crne Gore

Privredna komora Crne Gore je privredna asocijacija bogate tradicije, nezavisna, stručna, kreativna, inventivna i nadasve autoritativna, zastupa interese svih privrednika radi privrednog i sveukupnog razvoja države Crne Gore.

Privredna komora Crne Gore, radi privrednog razvoja koji je zajednička misija svih njenih članica, djelovanje usmjerava i ostvaruje kroz zastupanje opšteg interesa privrede i svih privrednih subjekata; omogućavanje preduzećima da učestvuju u upravljanju privredom i time očuvaju svoju slobodu; podsticanje proizvodnje u privredi; prezentovanje poslovnih mogućnosti u inostranstvu; njegovanje poslovnog morala i običaja.


Neregelia

Neregelia d.o.o., osnovana prije 25 godina u Podgorici, danas je vodeća kompanija u Crnoj Gori na polju distribucije. Posvećeno gradimo zdravu organizaciju i partnerske odnose sa svojim principalima i kupcima. Svoje poslovanje zasnivamo na principima etičnog, odgovornog i održivog poslovanja, nastojeći da doprinese razvoju lokalne i šire zajednice.

Kroz isporuku visokokvalitetnih proizvoda, na najbezbjedniji i najbrži način poboljšavamo kvalitet života ljudi na tržištu Crne Gore.


UNDP Crna Gora

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u oko 170 zemalja i teritorija pomaže u iskorjenjivanju siromaštva, smanjenju nejednakosti i izgradnji otpornih zajednica.

Misija UNDP-a u Crnoj Gori je da podrži zemlju na putu ka ostvarivanju ciljeva održivog razvoja i članstvu u EU, u partnerstvu sa Vladom, lokalnim samoupravama, organizacijama civilnog društva i drugim akterima. Sva razvojna rješenja usklađena su sa prioritetima zemlje i strateškim planom UNDP-a.

U fokusu rada UNDP-a u Crnoj Gori su socijalna inkluzija, demokratsko upravljanje, ekonomija, životna sredina i rodna ravnopravnost.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close