Navigation

Svečano otvaranje (Kick Off)

Ovaj promotivni događaj je prilika da se upoznate sa samim programom Social Impact Award i konceptom preduzeća sa impact komponentom. Na njemu će svi zainteresovani imati priliku da saznaju nešto više o samom programu i njegovom procesu, kao i da se upoznaju sa nekim od primjera uspješnih društvenih biznisa.

Kick Off događaj biće održan 09. marta u Hotelu Centreville u Podgorici, kada zvanično počinje realizacija programa na teritoriji Crne Gore.


Radionice


Fabrika ideja (Idea Generation)

Na ovoj radionici učesnici se upoznaju sa društvenim biznisom i ulaze u njegovu suštinu i terminologiju. Nakon toga prolaze kroz proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog biznisa.

Business Modeling

Učesnici se, tokom prvog dijela Business Modeling radionice, upoznaju sa raznim vrstama inovativnih biznis modela koji se mogu primjeniti u društvenom biznisu. U drugom djelu radionice učesnici imaju priliku da primjene naučeno tako što popunjavaju Canvas biznis model.

Impact Lab

Na radionici Impact Lab od ideja učesnika formiraćemo koncept, detaljno razraditi plan, vježbati short pitch pred publikom i pripremiti je za apliciranje.

Meet the Jury

Učesnici će na ovoj radionici imati priliku da upoznaju društvene preduzetnike i članove žirija, koji će davati stručno mišljenje o idejama pristiglim na konkurs.


Više informacija uskoro!

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close