Navigation

Svečano otvaranje (Kick Off)

Ovaj promotivni događaj je zamišljen kao prilika za upoznavanje sa samim konceptom Nagrade za društvene promjene i društvenim biznisom. Na njemu će svi zainteresovani imati priliku da saznaju nešto više o samom programu i njegovom procesu, kao i da se upoznaju sa nekim od primjera uspješnih društvenih biznisa.

Ove godine Kick Off događaj održan je 26. februara u Upravnoj zgradi Erste banke.
Atmosferu sa događaja možete vidjeti u nastavku u albumu sa naše fejsbuk stranice.


Radionice


Fabrika ideja (Idea Generation)

Na ovoj radionici učesnici se upoznaju sa društvenim biznisom i ulaze u njegovu suštinu i terminologiju. Nakon toga prolaze kroz proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog biznisa.

Business Modeling

Učesnici se, tokom prvog dijela Business Modeling radionice, upoznaju sa raznim vrstama inovativnih biznis modela koji se mogu primjeniti u društvenom biznisu. U drugom djelu radionice učesnici imaju priliku da primjene naučeno tako što popunjavaju Canvas biznis model.

Impact Lab

Na radionici Impact Lab od ideja učesnika formiraćemo koncept, detaljno razraditi plan, vježbati short pitch pred publikom i pripremiti je za apliciranje.

Meet the Jury

Učesnici će na ovoj radionici imati priliku da upoznaju društvene preduzetnike i članove žirija, koji će davati stručno mišljenje o idejama pristiglim na konkurs.


Više informacija uskoro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close