Navigation

ANTO JANKOVIĆ

Ima preko 20 godina iskustva u sektorima civilnog društva, biznisa i medija. Završio Ekonomski fakultet u Podgorici, smjer „Preduzetništvo i biznis“. Profesionalno se bavi područjem razvoja društvenog preduzetništva, kako u istraživanju tako i u praksi: član je Evropske saradnje u nauci i tehnologiji EMPOWER-SE Action, autor je studije „Društveno preduzetništvo u funkciji razvoja Crne Gore“, član je nekoliko regionalnih istraživačkih timova iz oblasti socijalne ekonomije, društvenog preduzetništva i tržišta rada. Radi kao trener, konsultant i mentor vezano za razvoj poslovnih modela.

IGOR GORANOVIĆ

Specijalizirao se za računovodstvo i poslovnu analizu, uključen u upravljanje projektima, istraživanje i analize na području društvenog preduzetništva i politika zapošljavanja. Radi kao mentor za socijalna preduzeća i početnike u biznisu. Takođe je ekspert za izradu biznis planova, analizu ulaganja, stečajni postupak i procjenu imovine.

DRAGAN GORANOVIĆ

Dragan je rođen u Nikšiću. Završio je studije Menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Takođe ima i završenu obuku za Računovodstvenog tehničara u organizaciji Info Laba. Kada je iskustvo u pitanju, Dragan je u više navrata bio angažovan kao karijerni savjetnik, učestvovao je u timskoj izradi investicionih projekata ali i pružao usluge mentorstva socijalnim preduzećima. Učestvvao je i u realizaciji obuke računovodsvenih tehničara u organizaciji Edukativnog centra Arhimed kao i izradi više investicionih elaborata i biznis planova. Osnivač je i direktor firme „G Consulting“, a u NVO CEPS je angažovan kao Menadžer komunikacija.

NATAŠA OBRADOVIĆ

Nataša je rođena u Nikšiću i diplomirala je na Univerzitetu Crne Gore, Filozofski fakultet, Odsjek za engleski jezik i književnost. Magistarske studije završava na Ekonomskom fakultetu – Smjer Menadžment biznisa. Kada je iskustvo u pitanju, pored angažmana u školama kao nastavnik engleskog jezika, radila je i kao prevodilac za agenciju Represent Communications iz Podgorice. Pored toga, bila je angažovana u privatnoj školi Arcadia Academy kao koordinator za razmjenu učenika. Trenutno radi u NVO CEPS kao Project Manager.

ANĐELA MORAČANIN

Rođena u Beranama 1992.godine. U CEPS-u je angažovana kao projekt menadžerka. Završava specijalističke studije na Fakultetu političkih nauka – Smjer Socijalni rad, socijalna politika. Bila je polaznica škole socijalnih politika Crnogorske IRIS Mreže ali i obuke HR – Millennials – Prekoveze.me. Ima završenu školu retorike – FDES kao i završenu školu za OSI – UMHCG. Kada je radni angažman u pitanju, u periodu 2013-2017 je bila angažovana u NVO Ekologija, planinarstvo i turizam kao administrativna radnica, a trenutno je zaposlena u OŠ ,,Božidar Vuković Podgoričanin” kao saradnica u socijalnoj inkluziji i medijatorka u radu sa RE populacijom.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close