Navigation

SIA Montenegro Mentori

RADIVOJE DROBNjAK

Konsultant i trener iz oblasti preduzetništva, inovacija, marketinga, ljudskih resursa i menadžmenta malim i srednjim preduzećima. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u nastavnom radu iz disciplina: Biznis, Preduzetništvo, Tehnologija i inovacije, Preduzetničke finansije, Menadžment investicijama i Marketing menadžment MSP na Univerzitetu Crne Gore, Ekonomski fakultet u Podgorici. Posjeduje značajno iskustvo u pripremi i realizaciji projekata, iz nacionalnih i međunarodnih fondova. Tokom karijere učestvovao je u sprovođenju brojnih projektnih aktivnosti, koje su pored obrazovanja uključivale i mentorstvo, praćenje i evaluaciju aktivnosti vezanih za kreiranje preduzetničkih ideja, osnivanje organizacija, kao i definisanje marketinških planova i aktivnosti.

VLADIMIR VULIĆ

Nezavisni konsultant u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija. Suosnivač Digitalizuj.Me. Programski direktor konferencije Spark.me. Predavač na predmetu “Transformacija poslovanja u digitalnoj eri” na (E)MBA programu na poslovnoj školi COTRUGLI. Nagrađen kao “Projekt menadžer godine” u izboru Asocijacije menadžera Crne Gore. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Govorio je na konferencijama u 20 država na četiri kontinenta, od Perua do Tajvana. Tri puta TEDx govornik.

IVAN JOVETIĆ

Ivan Jovetić je predavač, preduzetnik i istraživač. Doktor je ekonomskih nauka i ima radno iskustvo u akademskom, privatnom, nevladinom i javnom sektoru. Rukovodio je velikim brojem nacionalnih, međunarodnih i transnacionalnih projekata. Bio je i nacionalni konsultant na projektima UNDP. Na Univerzitetu Donja Gorica je od osnivanja univerziteta. Od 2007. godine angažovan je na UDG- Fakultetu za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis dok je na UDG-Fakultetu za informacione sisteme i tehnologije angažovan od 2008. godine. Pored toga, aktivno je učestvovao i u procesu osnivanja UDG- Fakulteta za sportski menadžment na kojem od 2013. godine obavlja koordinatora. Član je Društva ekonomista i menadžera Crne Gore kao i GBAN-Globalne mreže poslovnih anđela čiji je jedan od mentora.

BILJANA SEKULIĆ

Biljana Sekulić je diplomirala na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Crnoj Gori – odsjek za engleski jezik i književnost. Vođa je projekata sa preko 10 godina iskustva. Ona je seskperk za praćenje start-apova, mladih poduzetnika i žena u biznisu. Uspješno je upravljala i bila koordinator u više od 20 projekata, sprovodila istraživanja, ispitivanja, situacijsku analizu, fokusne grupe i aktivnosti detaljnih intervjuisanja i izvještavanja. Između ostalog, Biljana je učestvovala u pripremi i pisanju izvještaja o projektima na engleskom jeziku za CEED Consulting LLC, a trenutno radi u Institutu za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER) kao kordinatorka projekta

BILJANA GORANOVIĆ

Biljana je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu. Ima 30 godina radnog iskustva u oblastima upravljanja finansijama i računovodstvom, unutrašnjom revizijom i izvršnim menadžmentom. Povremeno radi na Privrednom sudu kao stečajni upravnik, ali priprema i investicione projekte pravnih i fizičkih lica. Ona vrši procjenu imovine i vještačenja za potrebe sudova i izvršitelja. Biljana je članica Instituta sertifikovanih računovođa i revizora. Od januara 2018. godine radi kao stručni saradnik u „G Consulting“ doo iz Podgorice.

LUKA RAČIĆ

Luka Racic je magistrirao 2018. na Univerzitetu Donja Gorica na odsjeku statistika. Stekao je sertifikate za Dizajn i programiranje baza podataka pomoću SKL-a i Mašinsko učenje za poslovne profesionalce. Kada je u pitanju radno iskustvo, radio je na Univerzitetu Donja Gorica kao asistent, a radio je u odeljenju IT računovodstva u kompaniji PvC. Trenutno radi kao saradnik na Univerzitetu Donja Gorica.

UROŠ BULATOVIĆ

Uroš je rođen 1.maja 1990.godine. Stekao je diplomu Bachelor na Poljoprivrednom fakultetu – smjer Stočarstvo. Osnivač je i predsjednik Unije mladih preduzetnika Crne Gore. Pripravnički staž je odradio u Udruženju organskih proizvođača Crne Gore, a bio je i konsultant u oblasti preduzetništva u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore. Posebne vještine zbog kojih se ističe su projektni menadžment, inovacije, kreativni dizajn.

DEJAN SAVIĆEVIĆ

Dejan Savićević rođen je 9. decembra 1995. godine u Nikšiću. Diplomirao je na Fakultetu za Informacione Sisteme i Tehnologije, Univerziteta Donja Gorica, 2018. godine. Trenutno je student magistarskih studija EMOS (European Masters in Official Statistics) na Fakultetu za Međunarodnu Ekonomiju, Finansije i Biznis. Od školske 2018/19. godine, angažovan je kao saradnik u nastavi na Fakultetu za Informacione Sisteme i Tehnologije, Univerziteta Donja Gorica, gdje je angažovan i kao istraživač na projektu RTEPMS. Dugogodišnji je član Studentskog Biznis Centra, gdje je učestvovao u organizaciji velikog broja projekata koji se tiču osnaživanja mladih u inovacijama, idejama i biznisu. Učestvovao je na brojnim domaćim i međunarodnim konferencijama i razmjenama širom svijeta.

LUKA NIKOLIĆ

Luka Nikolić je koordinator za digitalni marketing, produkciju i dizajn. Zvanje Bachelor je stekao na Univerzitetu Donja Gorica – Odsjek za informacione sisteme i tehnologije. Posjeduje i znanja iz oblasti ekonomije, poslovne administracije i finansija. U Telemach d.o.o. je radio kao menadžer izložbenog prostora, edukator i marketing asistent. Trenutno je angažovan u Media Level d.o.o. kao menadžer za projekte i digitalni marketing, kao i koordinator za produkciju i dizajn. Sarađuje sa lokalnim i međunarodnim klijentima na kreiranju uspješnih marketing strategija, njihovoj primjeni, planiranju i izvještavanju. Luka je takođe radio i sa mnogim renomiranim kompanijama i institucijama, kao što su: Deutsche Telekom, Samsung, Atlantic Group, Red Bull, Jaffa, Reebok, Volvo, UNDP, Vlada Crne Gore, Triglav grupa, Univerzitet Crne Gore i mnogi drugi.

JELENA MARKOVIĆ

Jelena Marković je osnivač mreže za lični razvoj Smart Change. Po struci je master komunikologije, a pošto je štreberka u duši, trenutno završava svoj drugi fakultet – psihologiju. Uz to, Jelena se bavi coachingom i psihološkim savjetovanjem i ima više od 5 godina iskustva u individualnom radu sa klijentima. Takođe, sarađivala je kao konsultant sa više crnogorskih i međunarodnih organizacija (Coinis, Lovćen osiguranje, Coca Cola, Ljekarska komor Crne Gore, UNICEF, Unija maldih preduzetnika i mnoge druge), a njena polja ekspertize su komunikacije, ljudski resursi i razvoj mekih vještina u poslovanju. Jelena je TEDx govornica i amaterka ilustratorka čiji su nestručni i infantilni crteži nekako uspjeli da budu poznatiji od nje, zbog čega ona samo još više vjeruje u to da je za uspjeh autentičnost mnogo važnija od besprekornosti.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close