Navigation

Žiri Social Impact Award programa za Crnu Goru odabrao je 10 finalista koji ulaze u proces inkubacije: Seljak.me, Eltroti Podgorica, Happy Bed, Flatoro, Cegerica, Kad kipovi propričaju, ReUse Centar, Prerada vune, Filament i PomoziMI.

Na konkurs za ovogodišnji Social Impact Award program pristigao je 41 projekat mladih iz sljedećih opština: Bar, Berane, Budva, Danilovgrad, Pljevlja, Podgorica, Ulcinj i Žabljak, od koji je 37 projekata zadovoljilo uslove konkursa.

Više informacija možete naći na sljedećem linku.


SIA besplatni webinari

Prijavite se za besplatne webinare i Q&A sesiju "Hakujte svoju SIA aplikaciju". Nakon što ostavite svoje podatke, na e-mail ćete dobiti poziv da se prijavite na svaki od webinara posebno. Ukoliko propustite neki termin, dobićete link na snimljeni webinar koji možete odgledati kada god vama odgovara. Prijavite se.


BESPLATNI WEBINARI

∞ Generisanje ideja
∞ Kreiranje uticaja
∞ Laboratorija uticaja
∞ Poslovno modeliranje
∞ Poslovno planiranje
∞ Hakujte svoju SIA aplikaciju

ŠTO JE SOCIAL IMPACT AWARD?

Social Impact Award je više od nagrade, to je edukativni program namijenjen mladima od 14 do 30 godina starosti koji im pomaže da započnu i razviju svoj društveni biznis.

ZAJEDNICA MLADIH DRUŠTVENIH INOVATORA KOJA TRANSFORMIŠE SVOJE NAMJERE U AKCIJU

Radimo na stvaranju zajednice mladih koji svoje namjere transformišu u akcije. Podržavamo ih u razvoju preduzeća koja se suočavaju sa najizazovnijim problemima našeg vremena. Igramo se, eksperimentišemo, sanjamo velike snove, vrijedno radimo. To činimo kroz niz događaja i radionica usmjerenih ka širenju svijesti o društvenom preduzetništvu, podučavanju vještinama neophodnim za pretvaranje opštih namjera u obećavajuće preduzetničke poduhvate, pružajući pristup različitim mrežama vršnjaka i profesionalaca i promociji najboljih timova kroz Social Impact Award.

Ko se može prijaviti

Mladi iz Crne Gore, starosti između 14 i 30 godina, koji su zainteresovani za društveno preduzetništvo, unapređenje zajednice i pokretanje sopstvenog biznisa. Saznajte više i prijavite se na jednu od naših radionica!


Inkubacija i nagrade

Nakon što se apliciranje završi, žiri bira 10 finalista (timova sa najmanje 3 člana) koji će proći kroz inkubaciju. Potom, jednog pobjednika će izabrati zajednica putem onlajn glasanja, dok će žiri izglasati preostala dva dobitnika nagrade.
Pobjednički timovi dobijaju po 1.500EUR i besplatno učešće na međunarodnom SIA Samitu u Pragu koji se održava od 26-30. novembra 2020. godine.

Imaš ideju, ali ne i sredstva da je ostvariš? Želiš da svojim radom doprineseš društvu? Prijavi se na Social Impact Award program!

Naši partneri

Ministarstvo ekonomije

Erste banka Podgorica

EFSE Entrepreneurship Academy

Pokrovitelji programa

Investiciono razvojni fond

Ministarstvo nauke

Fond za aktivno građanstvo


Lokalni partneri


Glavni grad Podgorica

Opština Budva

Opština Kotor

Opština Herceg Novi

Opština Šavnik


Univerzitet Donja Gorica

M:Tel Digitalna fabrika

Naučno Tehnološki Park Crne Gore

IPC Tehnopolis

Regionalni Biznis Centar Berane


IPER

Digitalizuj.me

Unija poslodavaca

Fakultet za menadžment Herceg Novi

Fakultet za poslovnu ekonomiju i prao Bar

Smart Change


Unija mladih preduzetnika Crne Gore

Unija srednjoškolaca Crne Gore

Kancelarija za mlade Budva

Omladinski klub Tivat

Omladinski klub Berane

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close