KICK OFF – Svečano otvaranje programa

Prijavite se za radionice!

Navigation

SIA besplatni webinari

Ove sedmice krećemo sa webinarima koji se odnose na pripremu za SIA apliciranje (Fabrika ideja i Kreiranje uticaja) i pisanje projekata. U narednoj fazi pripremamo webinare na temu poslovnog modeliranja i planiranja, ličnog i profesionalnog razvoja, kao i pokretanja sopstvenog biznisa. Više info.


Predstavljen Social Impact Award Montenegro program za 2020 godinu

Krenula je ovogodišnja SIA avantura... Pročitajte informaciju sa ovogodišnjeg Kick-Off događaja.

ŠTO JE SOCIAL IMPACT AWARD?

Social Impact Award je više od nagrade, to je edukativni program namijenjen mladima od 14 do 30 godina starosti koji im pomaže da započnu i razviju svoj društveni biznis.

ZAJEDNICA MLADIH DRUŠTVENIH INOVATORA KOJA TRANSFORMIŠE SVOJE NAMJERE U AKCIJU

Radimo na stvaranju zajednice mladih koji svoje namjere transformišu u akcije. Podržavamo ih u razvoju preduzeća koja se suočavaju sa najizazovnijim problemima našeg vremena. Igramo se, eksperimentišemo, sanjamo velike snove, vrijedno radimo. To činimo kroz niz događaja i radionica usmjerenih ka širenju svijesti o društvenom preduzetništvu, podučavanju vještinama neophodnim za pretvaranje opštih namjera u obećavajuće preduzetničke poduhvate, pružajući pristup različitim mrežama vršnjaka i profesionalaca i promociji najboljih timova kroz Social Impact Award.

Ko se može prijaviti

Mladi iz Crne Gore, starosti između 14 i 30 godina, koji su zainteresovani za društveno preduzetništvo, unapređenje zajednice i pokretanje sopstvenog biznisa. Saznajte više i prijavite se na jednu od naših radionica!


Vremenski okvir

Inkubacija i nagrade

Nakon što se apliciranje završi, žiri bira 10 finalista (timova sa najmanje 3 člana) koji će proći kroz inkubaciju. Potom, jednog pobjednika će izabrati zajednica putem onlajn glasanja, dok će žiri izglasati preostala dva dobitnika nagrade.
Pobjednički timovi dobijaju po 1.500EUR i besplatno učešće na međunarodnom SIA Samitu u Pragu koji se održava od 26-30. novembra 2020. godine.

Imaš ideju, ali ne i sredstva da je ostvariš? Želiš da svojim radom doprineseš društvu? Prijavi se na Social Impact Award program!

Naši partneri

Pokrovitelji programa

Ministarstvo ekonomije

Erste banka Podgorica

EFSE Entrepreneurship Academy

Investiciono razvojni fond

Fond za aktivno građanstvo

Lokalni partneri


Glavni grad Podgorica

Opština Budva

Opština Kotor

Opština Herceg Novi

Opština Šavnik


Univerzitet Donja Gorica

M:Tel Digitalna fabrika

Naučno Tehnološki Park Crne Gore

IPC Tehnopolis

Regionalni Biznis Centar Berane

Fakultet za poslovnu ekonomiju i prao Bar


IPER

Unija mladih preduzetnika Crne Gore

Unija srednjoškolaca Crne Gore

Kancelarija za mlade Budva

Omladinski klub Tivat

Omladinski klub Berane

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close